Ads Top

MiTAC introduceert waterdichte actiecamera: Mio MiVue M350

MiTAC lanceert de Mio MiVue M350, een waterdichte, lichtgewicht actiecamera, om elk outdoor actiemoment vast te leggen. De camera, ontwikkeld voor sportievelingen en outdoor avonturiers, legt met een groothoek van 170 graden videobeelden van 1080 pixels vast onder elke weersomstandigheid. Het compacte toestel  kan door de IPX8 waterdichte behuizing tot wel drie meter onder water filmen zonder dat er een waterdichte hoes of extra accessoires nodig zijn.
De M350 is gemakkelijk mee te nemen door zijn gewicht van slechts 130 gram. De compacte camera is voorzien van een IPX8 waterdichte behuizing waarmee een uur lang tot wel drie meter onder water kan worden gefilmd, zonder dat er een hoes of extra accessoires nodig zijn. De bijgeleverde oplader is ook waterdicht, waardoor de camera kan worden opgeladen terwijl je bijvoorbeeld in de regen op een motor rijdt en je zonder onderbrekingen kunt blijven filmen.
De M350 is ook uitgerust met een trilfunctie, waarmee de camera laat weten wanneer er gefilmd wordt. Zelfs met een helm is de gebruiker er van verzekerd dat het toestel  daadwerkelijk videobeelden opneemt. Alle extreme avonturen worden in HD weergegeven om ze vervolgens direct te kunnen delen met vrienden via social media.
Dankzij de lens met een groot diafragma laat de M350 meer licht binnen, waardoor zelfs in donkere omstandigheden heldere beelden kunnen worden vastgelegd. Dus ook voor avonturiers die pas na zonsondergang in actie komen, is de M350 een ideale partner. De 170° groothoeklens neemt een breed gezichtsveld en een ruime achtergrond op, waardoor het perspectief wordt gemaximaliseerd. Zelfs als de temperatuur zakt tot onder -10°C presteert de M350 maximaal.
De MiVue M350 wordt geleverd met meerdere bevestigingsmogelijkheden, waardoor de camera op elk type fiets of motor gemonteerd kan worden. Dankzij de universele elastieken bevestigingsband past het toestel  veilig op een helm of aan een arm, om handenvrij te kunnen filmen. Dankzij de "snelontgrendeling" kan je het toestel heel eenvoudig uit één van de meegeleverde bevestigingen schuiven, om het snel ter hand te nemen wanneer dat nodig is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.