Ads Top

Cloud TV, Cloud Explorer en Spotify op Philips Smart TV

TP Vision voegt Spotify, Cloud TV en Cloud Explorer toe aan het Philips Smart TV-aanbod. Met deze nieuwe clouddiensten heeft de Smart TV-kijker een ruim aanbod aan te streamen muziek en diverse lokale, nationale en internationale tv-zenders tot zijn beschikking. Cloud Explorer biedt bovendien direct toegang tot persoonlijke multimedia content die is opgeslagen in de cloud, zodat daar nu ook op het grote tv-scherm van genoten kan worden. De nieuwe clouddiensten zijn per direct beschikbaar.
Met de nieuwe Spotify-app kunnen bezitters van een in 2013 geleverde Philips Smart TV uit de series 6xx8, 7xx8, 8xx8 en 9xx8 toegang krijgen tot een van de grootste muziekstreamdiensten ter wereld. Een premium-abonnement van Spotify biedt een muziekbibliotheek van meer dan 20 miljoen nummers die, al dan niet georganiseerd in handige afspeellijsten, onbeperkt kunnen worden beluisterd. Nieuwe Spotify-klanten krijgen een gratis premium-proefabonnement van dertig dagen op hun Philips Smart TV.
Cloud TV tilt de tv-ervaring op Philips Smart TV’s van 2012 en 2013 naar een hoger plan door honderden lokale, nationale, internationale en themakanalen van geselecteerde Cloud TV-partners bij elkaar te brengen.
De Cloud TV-app op het beginscherm van de Philips Smart TV toont de beschikbare kanalen, netjes gerangschikt op genre en populariteit. De kanalen zijn eenvoudig doorzoekbaar, voor optimaal gebruiksgemak. Elke stream kan worden toegevoegd aan de favorietenlijst op het beginscherm.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.