Ads Top

Rifka Lodeizen speelt Astrid Holleeder in Videolandserie ‘Judas’

Vanaf 6 januari is Rifka Lodeizen te zien als Astrid Holleeder in de Videolandserie 'Judas', geïnspireerd op de gelijknamige bestseller. Marit van Bohemen speelt haar zus, Sonja.

Tijdens de jeugd van Astrid in de Amsterdamse Jordaan wordt al snel duidelijk dat zij anders is dan haar volkse broers en zus; ze is slim en probeert zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Elke keer als dat lijkt te lukken, wordt ze weer opgeslokt door haar familie, in het bijzonder door haar criminele broer Willem ‘Wim’ Holleeder. In de serie werkt Astrid toe naar het moment dat ze haar broer definitief verraadt aan Justitie. Flashbacks maken duidelijk uit wat voor een jeugd zij en haar broer zich hebben losgeworsteld en hoe pijnlijk, maar noodzakelijk, haar verraad is.

‘Judas’ is geregisseerd door Joram Lürsen en geproduceerd door RTL Productions. Wie Willem Holleeder speelt, wordt later bekendgemaakt. De serie is vanaf 6 januari in zijn geheel te zien bij Videoland én wekelijks bij RTL 4 om 22.00

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.