Ads Top

HUAWEI P smart 2019 is uitgerust met verbeterde camera’s aan de voor- en achterzijde

De nieuwe HUAWEI P smart 2019 is uitgerust met verbeterde camera’s aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde is een 8MP selfie-camera geïntegreerd in de zogeheten dewdrop notch. De camera hardware is krachtiger geworden en daarnaast ondersteunt de selfie-camera nieuwe AI- en AR-mogelijkheden en functies zoals gebarenherkenning.

Met de portretmodus kunnen gebruikers gemakkelijk verfraaiende effecten toevoegen aan de virtual viewfinder, om foto’s naderhand te perfectioneren. De selfie-camera herkent en optimaliseert acht categorieën van veelvoorkomende selfie-achtergronden, waardoor de camera automatisch de juiste instellingen kiest voor het beste resultaat.

De Dual AI Camera bestaat uit een 13MP hoofdcamera en een 2MP secundaire camera. De primaire camera van hoge resolutie is uitgerust met een 5p f/1.8 groothoek lens die een virtueel diafragmabereik heeft van f/0.95-16. De secundaire camera verzamelt diepte-informatie voor nauwkeurige dieptesegmentatie en het creëren van natuurlijke bokeh effecten. Samen produceren deze camera’s kwalitatieve foto’s. AI herkent meer dan 500 scènes waardoor foto’s real-time geoptimaliseerd worden. Bovendien werkt de HUAWEI AI Image Stabilization samen met de lens met groot diafragma om ‘s nachts heldere, gedetailleerde, scherpe foto's te maken zonder dat je hier een statief voor nodig hebt.

De HUAWEI P smart 2019 komt vanaf 2 januari 2019 in de voorverkoop en is vanaf 11 januari 2019 verkrijgbaar bij de bekende Huawei verkooppunten voor een adviesprijs van 249 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.