Ads Top

Ladies of Soul luiden het nieuwe jaar in op TLC

Op Oudejaarsavond is TLC voor even de thuisbasis van de Ladies of Soul, want dan zijn niemand minder dan Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer te zien met een memorabel optreden. Het is de concertregistratie van hun spraakmakende jubileumshow die eerder in een uitverkochte Ziggo Dome werd gegeven en waarbij ook voormalig Ladies-lid Trijntje ‘Lady T’ Oosterhuis een gastoptreden verzorgde.

Trijntje is niet de enige special guest, die deze avond onvergetelijke maakte. Ook JT Taylor, leadzanger van de legendarische eighties formatie Kool & The Gang maakt zijn opwachting. Net als TVOH-kandidaat Kimberly Maasdamme en zangeres Leona Philippo. Samen zorgen zij voor een mix van muziekstijlen, die uitmonden in een feest voor liefhebbers van pop-, R&B en soulklassiekers.

Voor Glennis Grace kon het jaar sowieso niet stuk. Naast haar optredens voor The Ladies verwierf ze ook in 2018 internationale roem met haar finaleplaats in America’s Got Talent waar ze de harten van miljoenen stal met onder meer haar vertolking van Run To You van Whitney Houston. Tijdens deze avond mag de muziek van Houston natuurlijk niet ontbreken, maar ook de grootste hits van Kool And The Gang komen uiteraard voorbij. Laat de oudejaarsconferences dit jaar maar voor wat ze zijn en sluit het jaar in stijl af met dit muzikale hoogtepunt van 2018, via TLC (22.00 uur – 01.00 uur, kanaal 16 bij Delta).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.