Ads Top

Magische hitserie op 1 december vervolgd bij Film1

Op dinsdag 1 december gaat in Nederland exclusief bij Film1 het vijfde seizoen van de magische sprookjesserie Once Upon A Time in première, Ook de eerste vier seizoenen van deze ongekend populaire serie gingen bij Film1 in première .

Na het succes van de eerste vier seizoenen zien we Jennifer Morrison opnieuw in de strijd om een veilige toekomst voor Storybrooke. Haar personage Emma Swan heeft inmiddels de krachten van een sterke boosaardige entiteit overgenomen. In het vijfde seizoen gaan we meer zien van deze 'Dark Swan'.


DARK SWAN RISES: A ONCE UPON A TIME FAN CELEBRATION
Dinsdag 1 december om 21:30 op Film1 Premiere
Op 1 december starten Film1 de vijfde reeks van het magische Once Upon a Time met een catch up voor de trouwe volgers van de serie. In deze speciale aflevering worden de eerste vier seizoenen samengevat, castleden beantwoorden vragen van hun fans en bespreken hun eigen favoriete mo-menten. De special bevat ook unieke interviews met de bedenkers Edward Kitsis en Adam Horowitz. Beide bekend als de producers en schrijvers van de series Lost en TRON: The Legacy.


DIVERSE SERIES BIJ FILM1 OOK ON DEMAND TE ZIEN
Liefhebbers van topseries komen bij Film1 volop aan hun trekken. Zo zijn recentelijk successeries als The Bridge III, The Legacy 2, Engrenages 5 en Manhattan 2, in navolging van de eerdere seizoenen, in première gegaan. Ook de series van Film1 zijn te binchviewen via de settopbox op televisie, via internet op pc of laptop en met de Film1 app op tablet en mobiele telefoon.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.