Ads Top

BVN nu ook via internet

BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland, is behalve per satelliet nu ook wereldwijd, 24 uur per dag, via het internet te zien. BVN zendt iedere dag een selectie uit van actuele tv-programma's van de NPO en de VRT.

In veel landen is de internetkwaliteit te slecht voor online tv kijken en zijn BVN-kijkers nog steeds aangewezen op ontvangst via de satelliet. Toch kreeg de zender steeds vaker het verzoek om ook online te kunnen kijken naar BVN.

BVN Live, zoals de online versie heet, is het afgelopen halfjaar via www.bvn.tv/bvnlive in stilte uitgerold om de techniek te optimaliseren en de reacties van de kijkers te peilen.

BVN is de enige Nederlandstalige tv-zender die overal ter wereld via de satelliet - en nu ook via internet - kan worden bekeken. Zo kunnen Nederlanders in het buitenland op BVN onder andere kijken naar het 'NOS Journaal', 'DWDD', 'Nieuwsuur', 'Ik vertrek', 'Wie is de Mol', 'Flikken Maastricht' en 'Floortje naar het einde van de Wereld'. Bij belangrijke gebeurtenissen en grote calamiteiten zendt BVN bovendien de live verslaggeving van de NOS en VRT gelijktijdig uit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.