Ads Top

De nieuwe eGimbals van Rollei

Camerafabrikant Rollei heeft drie nieuwe eGimbals gelanceerd: eGimbal G4, eGimbal G4 Plus en eGimbal G5. De nieuwe reeks elektronische stabilisatoren zorgt ervoor dat de camera continu waterpas blijft filmen en corrigeert automatisch alle onbedoelde bewegingen. Schokkerige video-opnames zijn hierdoor voorgoed verleden tijd.

Gebruikers kunnen onverwachte situaties nog scherper in beeld te brengen en hierdoor meer plezier aan de actioncam beleven. De geruisloze en borstelloze ingebouwde motoren zorgen samen met het lichtgewicht ontwerp voor een rustige cameravoering. De compacte lichtgewichtmodellen zijn voorzien van een geruisloze motor en een gyroscoop die bewegingen snel en nauwkeurig neutraliseert.

De Rollei eGimbal G4 en Rollei eGimbal G4 Plus zorgen voor stabiel camerawerk dankzij hun krachtige motor en aluminiumframe. Beide modellen zijn over alle drie assen (hoogtehoek, draaihoek, hellingshoek) verstelbaar en instelbaar tot een verticale hoek van 320 graden. Hierdoor is het voor gebruikers mogelijk om ondersteboven of net boven de grond te filmen en stabiele shots te maken. De lange handgreep en het slanke ontwerp maken de modellen vanuit ergonomisch opzicht ideaal geschikt voor bediening met één hand.

De Rollei eGimbal G4 is speciaal ontwikkeld voor de GoPro® Hero [3, 3+ of 4] (zonder onderwaterbehuizing). De Rollei eGimbal G4 Plus is geschikt voor alle actiecamera’s met een hoogte van 33 tot 51 millimeter en LCD BacPac (zonder onderwaterbehuizing).


De Rollei eGimbal G4 en Rollei eGimbal G4 Plus en Rollei eGimbal G5 zijn per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van €399,99.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.