Ads Top

Kabeltelevisie op tablets en smartphones via je thuisnetwerk met repeater

De nieuwe FRITZ!WLAN Repeater DVB-C brengt – in combinatie met de nieuwe FRITZ!App TV – kabeltelevisie naar je smartphone en tablet.

De FRITZ!WLAN Repeater DVB-C combineert de functies van een DVB-C-tuner met een draadloze AC-repeater in één apparaat. De nieuwe repeater streamt free-to-air-programma's van de kabeltelevisie direct via je thuisnetwerk op pc’s, laptops, tablets en smartphones. Het televisiesignaal van de kabeltelevisieverbinding wordt via draadloze LAN door het hele huis gestuurd. De geïntegreerde dual-tv-tuner maakt het mogelijk twee televisieprogramma’s tegelijkertijd te kijken.

Kijken doe je met de nieuwe FRITZ!App TV voor Android en iOS. Naast een zenderlijst en programma-informatie (EPG) biedt de nieuwe app ook functies als een Sleep Timer en Favorite-opties.

De FRITZ!WLAN Repeater DVB-C is een volwaardige, draadloze AC-repeater. Hij zendt gelijktijdig in de 2,4 GHz- en 5 GHz-frequenties en biedt zo optimaal draadloos bereik door het hele thuisnetwerk. Extra apparaten zijn, indien gewenst, te verbinden met de gigabit LAN-poort.

De nieuwe FRITZ!WLAN Repeater DVB-C is vanaf nu verkrijgbaar voor 99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.