Ads Top

Video on demand portaal WappZapp stopt per 20 januari 2015

VOD diensten WappZapp en WappZapp Plus zullen per 20 januari stoppen. 'Het is ons niet gelukt om na de introductie van WappZapp Plus voldoende gebruikers te laten betalen voor dit filmpakket om zelfstandig door te gaan,' zo laten de oprichters weten. Ook is het niet gelukt een nieuwe investering aan te trekken voor de nodige groei in deze sterk competitieve markt.

De beide oprichters schrijven: 'Ondanks de sterke toename in on demand kijken van de gratis WappZapp selectie (vooral ook via smart devices) en het stijgende gebruik van de betaalde dienst geeft dit helaas onvoldoende financiële basis om vast te houden aan onze ambitie: een Europees video on demand-alternatief, met veel aandacht voor kwaliteitsfilms en -documentaires. Een ambitie die nodig was om voldoende schaalgrootte te realiseren om op de lange termijn te kunnen concurreren met bedrijven als Netflix en HBO.'

Alle lopende WappZapp-Plus abonnees kunnen nog tot 20 januari gebruikmaken van de diensten. Lopende automatische incasso’s en proefperiodes zijn inmiddels per direct stopgezet.
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.