Ads Top

Netflix nu ook op Proximus TV

Netflix is sinds kort ook beschikbaar via de decoder voor het digitale televisie-aanbod van de Belgische aanbieder Proximus (voorheen Belgacom). De klant vindt de Netflix-catalogus via het menu van Proximus TV door op de ‘on demand’-knop van zijn afstandsbediening te drukken en in het menu 'films' of 'reeksen' te kiezen.

De installatie van Netflix op de decoders van de Proximus TV-klanten neemt enkele maanden in beslag. Geleidelijk aan krijgen alle Proximus TV-klanten rechtstreeks toegang tot Netflix via het menu van Proximus TV. De installatie gebeurt automatisch: de klant hoeft geen speciale stappen te ondernemen.

Netflix stelt zijn volledige catalogus open voor 7,99 euro per maand om te kijken op een scherm in standaard definitie, en voor 8,99 euro per maand om op twee schermen tegelijk te kijken in hoge definitie. Het abonnement kan gelijk wanneer worden opgezegd. Klanten die intekenen op een Netflix-abonnement worden rechtstreeks door Netflix gefactureerd. De eerste maand is gratis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.