Ads Top

Sony introduceert de α7 II

Sony introduceert de α7 II (ILCE-7M2), het nieuwste model in de α7 serie met verwisselbare lenzen en 's werelds eerste [i] camera met optische 5-as beeldstabilisatie ontworpen voor een full-frame beeldsensor.

De camera combineert een professionele beeldkwaliteit met een compact, lichtgewicht formaat, en zet zo de traditie van de α7 serie voort, die 's werelds kleinste en lichtste full-frame camera met verwisselbare lens (α7R) bevat.

De α7 II bevat een 35 mm 24.3 megapixel full-frame Exmor CMOS sensor die over vijf assen beweegt om bewegingen van de camera te compenseren. Dit zorgt voor een optische beeldstabilisatie die gelijk is aan een sluitersnelheid die 4.5 stappen hoger is, voor het corrigeren van foto's. Voortaan kan men met de hand scherpe opnames maken in omstandigheden waarvoor men in het verleden een statief nodig had.


De camera detecteert en corrigeert bewegingen van de camera langs 5 assen voor foto- en video-opnames, inclusief schuine bewegingen (helling en verdraaiing), die vaak gemaakt worden bij opnames met een telelens, horizontale en verticale bewegingen (langs de X- en Y-as) die beter zichtbaar worden naarmate opnames meer uitvergroot worden, en rollende bewegingen, die vaak van invloed zijn op opnames 's nachts of bij het maken van video-opnames.

Een verbeterd Sony algoritme waarmee de beweging van onderwerpen voorspeld wordt, resulteert in een 1,5 x betere prestatie bij het volgen van een onderwerp en het voorspellen van zijn volgende beweging. Bovendien blijven AF en automatic exposure (AE) het onderwerp volgen als er snel achter elkaar aan hoge snelheid opnames worden gemaakt (tot 5 fps), zodat u nooit een plotse beweging of uitdrukking van het onderwerp hoeft te missen. Als laatste zijn het volgvermogen en het framen van onderwerpen enorm verbeterd, dankzij de verbeterde beeldanalysetechnologie met ‘lock-on AF’, een functie waarmee scherp wordt gesteld op het onderwerp op basis van de grootte ervan.

Vanaf januari 2015 is de α7 II overal in Europa verkrijgbaar vanaf 1800 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.