Ads Top

Online bloemenveiling voor gadgets

Thuisbieden.nl introduceert deze week een nieuwe manier van online veilen: het veilen per afslag, geïnspireerd op de wereldwijd bekende bloemenveilingen in Aalsmeer. Niet het hoogste, maar juist het laagste bod wint. Thuisbieden.nl worden alleen gadgets merken als Apple, Bose en Samsung geveild met een maximale korting van tachtig. De prijs wordt via een veilingklok realtime gestreamed naar alle bieders die in de veilingzaal zitten.
Geïnteresseerden kunnen gratis meekijken met veilingen, maar als ze mee willen bieden dienen ze een entreebewijs van 1,00 euro in te leveren. In ruil hiervoor garandeert Thuisbieden.nl exclusiviteit, transparantie en hogere kortingen.
Thuisbieden.nl veilt op werkdagen tussen 19:00 en 20:00 uur. Een veilingronde duurt 2 tot 5 minuten en wie een product koopt, heeft het binnen drie werkdagen in huis. Betaling vindt veilig plaats via iDeal, vooruitbetaling of pinnen aan de deur en verzending is gratis. Het aantal veilinguren en daarmee het aantal veilingen zal op korte termijn opgeschaald worden, zodat meer consumenten van het initiatief kunnen profiteren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.