Ads Top

Belgacom stelt tv apps beschikbaar

Belgacom TV stelt acht tv apps beschikbaar, waarvan vier voor kinderen. De toepassingen zijn speciaal aangepast voor gebruik op een tv-scherm. Vier interactieve boeken zullen gratis beschikbaar zijn op Belgacom TV: De 3 biggetjes, Sneeuwwitje, Peter Pan en Jungle Boek. De toepassing heeft een videomodus en een begeleid-lezenmodus. Elk verhaal is beschikbaar in vier talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits). De kinderen kunnen interactief meedoen om de betekenis van de woorden te leren, enz. De taal kan op elk moment gewijzigd worden.
De Belgacom 11-toepassing biedt de fans van koning voetbal statistieken over alle grote liga's van het Europese en Belgische voetbal (de Spaanse en Portugese liga, de UEFA Champions League, de Jupiler Pro League, de Belgacom League, enz.), en over de clubs. Menvindt er alle nuttige info in terug, zoals de speelkalenders, de resultaten, de klassementen, spelersinfo van elke club, enz.
De Football-chat is een convergente chat-toepassing die gelinkt is aan de voetbalzenders Belgacom 11 en 11+, waarbij de gebruikers de chats van de sites van het Nieuwsblad en Skynet kunnen volgen op het tv-scherm (boven de beelden van de match). Deze toepassing  is enkel beschikbaar via de zenders Belgacom 11 en 11+ en andere specifieke voetbalkanalen. De bedoeling is dat de kijkers van 11 en 11+ in realtime de match en de discussies errond kunnen volgen. De chat-toepassing geeft desgewenst ook de scores van de andere matchen die simultaan worden uitgezonden op de zenders van het Belgacom-voetbalaanbod.
Net als de Belgacom 11-toepassing geeft de Belgacom 5-toepassing permanent toegang tot gegevens en statistieken van alle clubs uit de Belgische basketballiga van de eerste divisie. Basketbalfans vinden hier de speelkalender, de resultaten, de klassementen, spelersinfo over elke club, enz.
Met TV Maps kan men elke plaats ter wereld opzoeken en bekijken op zijn tv-scherm. Men kan inzoomen tot op straatniveau en er zijn twee weergavetypes: klassieke weergave met straat-, wijk- en gemeentenamen, en satellietweergave, thans beschikbaar voor de hele wereld. Ook een 360°-weergave van de geselecteerde straat is mogelijk, en verkeersinformatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.