Ads Top

LG lanceert pientere pook

In aanloop naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas onthult LG Electronics (LG) de nieuwe universele Magic Remote. Met deze handige point-and-click afstandsbediening kunnen niet alleen de LG CINEMA 3D Smart TV’s eenvoudig worden bediend, maar ook andere home entertainment producten in huis. Met een paar simpele stappen kies je het merk en model van je sound systeem, Blu-ray-speler of set-top box, voor de installatie heb je geen ingewikkelde code of PC voor nodig. Op de tv verschijnt een virtuele afstandbediening, waardoor je via de Magic Remote je andere apparaten kunt bedienen.
Met de Magic Remote heb je niet alleen alle apparatuur binnen handbereik, je bedient ook alles op een natuurlijke manier. Door te wijzen, scrollen, klikken en via de stemherkenning ga je heel eenvoudig door het menu en programma’s. Met de scroll-knop blader je soepel door webpagina’s en zoom je snel in en uit bij apps zoals Google Maps. Ook het wisselen van zender gaat met de Magic Remote heel makkelijk: je hoeft alleen nog maar het zendernummer in de lucht te schrijven. Nieuwe taalherkenningssoftware in de Magic Remote zorgt ervoor dat opdrachten via stemherkenning direct worden uitgevoerd, zonder een pauze tussen de opdracht en de daadwerkelijke actie.
De LG Magic Remote komt in het voorjaar beschikbaar voor de nieuwe tv-modellen en zal tijdens de Consumer Electronics Show (CES) van 8 tot 11 januari in Las Vegas voor het eerst worden getoond.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.