Ads Top

Ambilight komt naar de monitor

Films kijken of gamen in 3D worden pas echt naar een hoger niveau getild wanneer deze groots en meeslepend op het scherm worden gebracht. Daarom introduceert MMD, licentie-partner voor Philips- displays, het nieuwe Philips Gioco 278G4 3D-beeldscherm met Ambiglow. Deze vergroot het 27 inch scherm door een lichtkrans te creëren op de omringende muur vanaf de achterkant van de monitor. De snelle processor analyseert de inkomende beeldinhoud en past ononderbroken de kleur en helderheid van het uitgestraalde licht aan op het beeld.
Voor optimaal kijkplezier met de Ambiglow-technologie moet het scherm op ongeveer 15 centimeter van een muur of een ander vlak oppervlak worden geplaatst. Dim het licht in de kamer of schakel het helemaal uit. Pas vervolgens de helderheid van de Ambiglow aan volgens eigen smaak. Wanneer je op het beeldscherm wilt werken, is de Ambiglow eenvoudig uit te zetten en kan de monitor worden gebruikt voor kantoortaken.
Voor een echte bioscoopervaring thuis zet je het licht in de kamer uit. Maar intensief kijken of gamen in een donkere omgeving zorgt voor een constante verwijding en samentrekking van de ogen. De Smart Bias-lichtmodus in het Gioco 278G4DHSD-beeldscherm vermindert dit effect. De technologie creëert een zachte lichtkrans van statisch wit licht van 6500k op de muur rondom de monitor. Dit levert minder irritatie aan de ogen op en helpt ook tegen reflectie en verblinding door licht in de kamer, zonder in te boeten aan realistische weergave van kleuren.
Voor een nog scherpere kleurweergave beschikt het Philips Gioco 278G4 3D-beeldscherm over de nieuwste In Plane Switching-technologie AH-IPS. Deze technologie zorgt voor een superieure kleurweergave, responstijd en energieverbruik vergeleken met andere schermen met een brede kijkhoek.
De Gioco met 3D kan worden aangesloten op HD-audio en –video van meerdere HDMI-bronnen. Het beeldscherm schakelt automatisch over op 3D, waardoor gamers en gebruikers direct kunnen genieten van fantastische 3D-actie. Dankzij de bijhorende zero-flicker 3D-bril heeft geen batterijen en kabels nodig. En om bij het gamen de snelheid er in te houden, kan de krachtige USB 3.0-poort gegevens tien keer zo snel verwerken als een standaard USB 2.0-poort. Natuurlijk kan het Philips Gioco-beeldscherm ook in 2D-modus worden gebruikt.
Voor een optimale game-ervaring heeft het nieuwe Philips Gioco 278G4DHSD 3D-beeldscherm een snel toegankelijk menu met diverse modi: de “FPS”-modus (First Person Shooting) versterkt donkere spelwerelden, zodat gamers verborgen objecten kunnen zien in een donkere omgeving. De “Racing”-modus stelt het beeld in op snelle reactietijden en felle kleuren en de “RTS”-modus (Real Time Strategy) heeft een speciale SmartFrame-modus om bepaalde gebieden duidelijker te belichten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.