Ads Top

Toshiba breidt tabletassortiment uit

Toshiba Information Systems Benelux kondigt het nieuwste model aan in het groeiende assortiment tabletcomputers: de AT300SE. Deze Android-tablet van 25,7 cm (10,1 inch) is ideaal voor gebruikers die de populairste tabletfuncties willen zonder te moeten betalen voor dure extra mogelijkheden. De AT300SE is voorzien van de snelle en krachtige NVIDIA Tegra 3-processor en een groot scherm van 16:10 met een grote kijkhoek.
Met een dikte van slechts 10,5 mm en een gewicht van slechts 625 gram is deze tablet bijna even dun en licht als Toshiba's duurdere tablet. Bovendien ziet de tablet er elegant uit dankzij het stijlvolle ontwerp van metaalzilver, terwijl het stippenpatroon op de achterzijde zorgt voor een stevige grip. De AT300SE is ontwikkeld voor intensief gebruik thuis en onderweg, en de accu heeft een gebruiksduur van maar liefst tien uur.
De Toshiba AT300SE-tablet draait op Android 4.1, Jelly Bean. Video-, muziek- en fotobestanden in uiteenlopende indelingen kunnen worden geopend en direct worden afgespeeld. Voor uitbreidingen is er een micro-USB-poort waarop een vaste schijf kan worden aangesloten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.