Ads Top

BearDevil gaat los op de sportcamera markt

BearDevil is een jonge onderneming uit Nederland die zich richt op coole, technologisch hoogstaande producten. De eerste productlijn bestaat uit HD en FullHD sportcamera’s. De BearDevil kent geen gecompliceerde menustructuren. Eén simpele knop bedient alle hoofdfuncties van de camera. De verschillende modi zijn standaard ingesteld, en de camera is direct klaar voor gebruik.
De BearDevil RED en de BearDevil BLACK hebben een compacte aluminium behuizing en zijn met de bijgeleverde accessoires gemakkelijk op iedere locatie te gebruiken. De BearDevils zijn tot 10 meter onder water te gebruiken, en behoeven hiervoor geen extra behuizing.
Het basismodel, de BearDevil RED, neemt video op met een resolutie van 1280 x 720 pixels en een framerate van 30fps (720P30). De camera maakt foto’s van 12 megapixels. Ook heeft de camera een multi-snap modus: dan wordt er elke drie seconden een foto genomen.
De BearDevil BLACK neemt op in FullHD. Deze camera kan video opnemen met een resolutie van 1280 x 720 pixels met 60 frames per seconde (720P60), of met een resolutie van 1920 x 1080 pixels met 30 frames per seconde (1080P30). De framerate van 60fps maakt de camera uitermate geschikt voor slow motion en andere special effects. Beide camera’s kunnen tot op 10 meter afstand bediend worden met een los verkrijgbare afstandsbediening.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.