Ads Top

Producties EU1 On Demand beschikbaar

Sinds 23 november zijn via On Demand van Ziggo de gerealiseerde producties beschikbaar van EU1, een initiatief van film- en televisiemakers. EU1 is een platform waarop professionals hun ideeën presenteren en films, series en documentaires tonen.
Ziggo, founding partner van EU1, is continu op zoek naar content die emotie en beleving biedt aan zijn klanten. Bovendien willen klanten graag die beleving en emotie kunnen delen. EU1 biedt hiervoor een uitstekend platform. EU1 is zonder extra kosten beschikbaar voor elke Ziggo-klant met een interactieve ontvanger.
EU1 is een initiatief van Waldemar Torenstra, Ruben Nicolai, Marko van Kampen en Maarten Beucker Andreae en is een online kanaal waar makers, kijkers, zenders, merken en investeerders samenkomen om de beste, leukste en populairste ideeën (pitches) van makers te realiseren. Het is in feite het eerste kanaal waar makers creatief de baas zijn. Kijkers kunnen op EU1 uiteraard content kijken, maar ook helpen projecten te realiseren, onder andere via crowdfunding.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.