Ads Top

Nieuwe lenzen Samsung op Photokina

Op Photokina drukt Samsung haar stempel met de introductie van twee nieuwe lenzen: een 12-44mm F4-5.6 ED ultra-groothoek zoomlens en de 45mm F1.8 mid-telefoto prime lens. Samsung voegt deze lenzen toe aan haar succesvolle NX-serie, die al met verschillende awards bekroond werd. Daarnaast zorgt de revolutionaire GALAXY Camera voor opwinding op ‘s werelds grootste fotografiebeurs.
Het NX-lenzenassortiment breidt Samsung uit met twee nieuwe lenzen. Daarmee komt het totale aanbod uit op elf. De eerste aanwinst is Samsungs nieuwe 12-24mm F4-5.6 ED lens. Deze ultra groothoek zoomlens stelt je in staat om weidse landschappen en indrukwekkende skylines vast te leggen. De lens biedt ook uitkomst als je bijvoorbeeld een totaalbeeld van je huiskamer wilt vastleggen. De lens is compact en weegt slechts 208 gram, waardoor je hem ook makkelijk op reis meeneemt.
Fotografen die portretfoto’s willen maken, kunnen hun hart ophalen met Samsungs nieuwe 45mm F1.8 mid-telefoto lens. Het onderwerp wordt haarscherp vastgelegd, terwijl een rommelige achtergrond wordt geblurred door de kleine scherptediepte. Alle aandacht komt te liggen op de gefotografeerde persoon. De lens zorgt bovendien voor een schitterende bokeh, het effect van aaneengeschakelde gekleurde lichtpuntjes op de achtergrond. Vanwege de grote lensopening (F1.8) is de lens heel geschikt om ‘s avonds te fotograferen of in een ruimte met weinig licht. De soepele en stille Auto Focus is daarbij een verademing.
Naast de twee nieuwe lenzen, presenteert Samsung ook de GALAXY Camera die fotograferen een nieuwe dimensie geeft. De GALAXY Camera combineert professionele camera-kwaliteiten met het nieuwste besturingssysteem Android OS 4.1 (Jelly Bean) én de snelste mobiele internetverbinding via 3G, 4G en Wi-Fi. Het resultaat: een camera waarmee je professionele foto’s en video’s schiet (21x optische zoom, 16mm lens en een 16 megapixel BSI CMOS sensor), waarop je nauwkeurig kan editen op het superheldere 4,8 inch HD –scherm. Hiermee verstuur je de resultaten razendsnel naar al je vrienden. Allemaal direct vanaf je camera zodat de creativiteit en spontaniteit niet verloren gaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.