Ads Top

Nieuwe apps voor serie-kijkers

Website MijnSerie.nl lanceert deze maand een must voor iedereen die series volgt: twee nieuwe apps voor Android en iPhone en twee updates, zodat informatie over (de aflevering van) tv-series en haar acteurs, het bijhouden van afleveringen en onder meer een persoonlijke tv-gids, direct te raadplegen zijn.  Ook ‘vrienden worden’ met andere serie-kijkers is via de app mogelijk.
De MijnSerie.nl app kan worden vergeleken met die van de Amerikaanse Internet Movie Database (IMDb), maar biedt meer dan alleen informatie over de serie en haar acteurs. De grote toevoeging zit in de updates van elke serie die je volgt: nieuws, trailers van nieuwe seizoenen en uitzendschema’s (zowel in Amerika voor de ‘downloaders’ als op de Nederlandse televisie), maar ook in het bijhouden van welke afleveringen je al gezien hebt. Vooral op de Nederlandse televisie worden series niet altijd op volgorde uitgezonden of wil je nog wel eens een aflevering missen.
De app is een toevoeging op de site, maar met de betaalde app kunnen bijna alle functies ook geraadpleegd worden vanaf de smartphone. Op MijnSerie.nl kan iedereen die series volgt niet alleen uitgebreide informatie vinden over ruim 1400 series, maar door een gratis account aan te maken wordt er een gepersonaliseerde site getoond en kun je bijvoorbeeld ook bevriend worden met andere series-kijkers die lid zijn. De site biedt serie-suggesties aan op basis van de series je al kijkt en wanneer je afleveringen en seizoenen afvinkt die je gezien hebt van een serie, krijg je te zien hoeveel tijd je hebt besteed aan het kijken van (deze) series.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.