Ads Top

Vanavond om half negen bij UPC kijken naar GTST van morgen


Digitale televisieklanten van UPC kunnen vanaf vanavond direct na de normale uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken naar de aflevering van de volgende dag. UPC is de eerste televisie-aanbieder die deze previewdienst aanbiedt. De aflevering van de volgende dag is on demand te zien via RTL Gemist.
GTST is nog steeds razend populair in Nederland. Dagelijks volgen er om acht uur tussen de één en twee miljoen mensen deze soap van RTL 4. Daarnaast is GTST  ook nog eens het meest bekeken programma via RTL Gemist bij UPC On Demand.  Pim Hofmeester, Director Video on Demand bij UPC: “We willen de fans van GTST een extra dienst bieden en daarom krijgen fans die écht niet kunnen wachten vanaf vandaag  voor € 1,49 de mogelijkheid om direct na de normale uitzending alvast de aflevering van morgen te bekijken.”
Klanten gaan met de UPC afstandsbediening naar RTL Gemist en kunnen daar via  de knop Voorpremières de volgende aflevering opvragen. Deze aflevering is van half negen ’s avonds tot de start van de volgende episode als voorpremière te bekijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.