Ads Top

Ziggo activeert tv kijken op iPhone


Ziggo heeft in zijn Ziggo TV app de mogelijkheid geactiveerd om met je iPhone of iPod Touch naar Live TV te kunnen kijken. Via de Ziggo TV app 2.0 is het dus mogelijk om de 10 best bekeken Nederlandse zenders live te bekijken op je iPad, iPhone 3GS of 4(S) en iPod Touch (3e of 4e generatie). Het gaat hierbij om de volgende zenders: Ned 1, Ned 2, Ned 3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6 en Veronica. De app is gratis maar om live tv te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over internet van Ziggo. In de loop van de middag en avond komt het live TV kijken voor de iPhone en iPod Touch gefaseerd beschikbaar.
In maart van dit jaar bracht Ziggo de eerste versie van de TV app uit voor de iPad. Deze app stond geruime tijd op plaats 1 van de Beste Gratis iPad Apps hitlijst van de Appstore. In juli kwam er ondersteuning voor de iPhone bij.
Voor Ziggo-klanten is het kijken van televisie via de iPad, iPhone of iPod Touch gratis. Klanten dienen wel internet van Ziggo te hebben en te beschikken over een iPad 1 of 2, een iPhone 3 GS of hoger, of een iPod Touch van de 3e of 4e generatie met iOS 4.3 of hoger). Vooralsnog kan de klant alleen in en rondom zijn eigen huis kijken of bij anderen die ook Ziggo-internet hebben. Ziggo geeft de streams door met een bandbreedte variërend van 800Kb/s tot 1,2 Mb/s voor de iPad en van 200 tot 500Kb/s voor de iPhone en iPod Touch.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.