Ads Top

BenQ’s eerste bridgecamera met 21x superzoom


BenQ lanceert zijn eerste Full HD 1080p bridgecamera aan; de GH700. Deze digitale camera is uitgerust met onder andere een 21x superzoom en BSI CMOS-sensor voor superieure prestaties bij weinig omgevingslicht, het is de ultieme keuze voor liefhebbers die een model uit de betere klasse willen uitproberen dan een simpele camera voor algemeen gebruik.
Het ontwerpteam van BenQ heeft ervoor gekozen om een goudkleurige ring rondom de lens te plaatsen wat BenQ’s passie voor uitstekende fotografie symboliseert. De krachtige 21x optische zoomlens legt alles op grote afstand haarscherp en stabiel vast met een vlotte sluitertijd.
De GH700 combineert hoogwaardige materialen en innovatieve technologie om zo uitzonderlijke realistische foto's te leveren. De asferische lens verbetert de lensfocus voor scherpe hoge resolutiebeelden. De lens is gemaakt van een materiaal op basis van hoge transmissie en lage dispersie met een nanoscale anti-reflectiecoating voor zeer realistische kleuren in het beeld.
De grootste uitdaging voor de meeste gebruikers van digitale camera’s is een foto bij weinig omgevingslicht maken. De GH700 levert heldere foto’s zelfs bij gebruik van een hoge zoomratio door middel van de BSI CMOS-sensor en nachtscène-modus. De camera zal automatisch enkele opnames maken en deze tot één heldere foto verwerken, elke keer weer.
De gebruikers krijgen met de GH700 een plezierige foto-ervaring door de 25 mm groothoeklens, een groot 3" LCD-scherm met een resolutie van 460.000 pixels, OIS-functie, 1 cm super macro-functie, HDR-III beeldoptimalisatietechnologie en continu-opnamestand.
De adviesprijs van de BenQ GH700 is EUR 239 inclusief BTW. Klik hier voor meer informatie over de BenQ GH700.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.