Ads Top

Nieuwe multi-channel formule Klein Retail


De Klein Retail Group, het moederbedrijf van onder meer Foto Klein, komt met een nieuwe formule; TVaudio.nl. Het is een nieuwe multi-channel winkelformule op het gebied van televisie en audioapparatuur. In de eerste fysieke winkel in Barendrecht is een zeer groot assortiment ‘live’ te zien. De winkel is zo opgezet dat er drie thema’s terugkomen: zien, proberen en beleven. Bij TVaudio.nl kan spelenderwijs geleerd worden hoe de producten toepasbaar zijn, met of zonder hulp. Daarnaast wordt de gehele integratie van beeld en geluid enerzijds en foto en video anderzijds vanuit de Camera.nl formule volledig werkend gepresenteerd.
Camera.nl is de hybride fotospeciaalzaak met tot op heden winkels in Barendrecht en Rotterdam. Naast open productpresentaties en uitgebreide adviesmogelijkheden worden er regelmatig gratis demodagen en workshops georganiseerd in het eigen trainingscentrum om klanten meer wegwijs in de fotografie te maken. Daarnaast organiseert Camera.nl twee keer per jaar een fotografie-evenement, de Camera.nl Experience. Op dit evenement vinden duizenden mensen hun weg naar Barendrecht.
Steenweg, van oudsher zeer bekend in de regio Utrecht, voert een assortiment dat gelijk is aan dat van Camera.nl en TVaudio.nl tezamen. Ook deze hybride formule volgt het “touch and try” principe doordat de winkel zo is opgezet dat er drie thema’s terugkomen: zien, proberen en beleven.
WebandStore wordt het overkoepelende orgaan van de formules Camera.nl, Steenweg.nl en TVaudio.nl. Op dit moment zijn er drie hybride formules handelend onder de vlag van WebandStore. In de toekomst kan dit aantal toenemen doordat er ook andere hybride winkels gestart kunnen worden met andere productgroepen. Voordeel van het lanceren van WebandStore als overkoepelende schil, is dat er zowel intern als ook extern diverse vormen van synergie kunnen ontstaan die onze klanten ten goede komen. Denk hierbij aan kostenbesparingen die aan de klant kunnen worden toegerekend als ook het combineren van meerdere afhaalpunten/fysieke winkels waar producten dichter bij huis gezien of geprobeerd kunnen worden.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.