Ads Top

‘Ready for PlayStation 5’ – de nieuwe BRAVIA tv's van Sony


Sony heeft bekend gemaakt welke BRAVIA-tv’s van de actuele line-up Ready for PlayStation 5 zijn. Deze nieuwe slogan is ontwikkeld in samenwerking met Sony Interactive Entertainment (SIE). Bij de erkende retailers van Sony zal deze communicatie zichtbaar zijn om het eenvoudig te maken de juiste televisie te kiezen in aanloop naar de lancering van PlayStation 5 (PS5).

De eerste Sony-tv's die klaar zijn voor PlayStation 5 zijn de 4K HDR Full Array LED-tv XH90 en de 8K HDR Full Array LED-tv ZH8.

De XH90 toont gameplaybeelden tot 4K bij 120 frames per seconden (fps) met een zeer lage input lag van 7,2 ms. De ZH8 kan zeer gedetailleerde beelden met 8K resolutie weergeven. Tevens levert dit model gameplaybeelden in 4K-resolutie met 120 fps. Beide modellen leveren volgens Sony een uitzonderlijk vloeiende game-ervaring in combinatie met de PS5-console.

Deze XH90 en ZH8 ‘Ready for PlayStation 5’-tv’s zijn tevens uitgerust met een speciale game-modus. In deze modus kunnen gebruikers met de draadloze DualSense-controller zowel de tv als de PS5 onmiddellijk uit de slaapstand halen. Tevens kan de PS5-console ook naadloos worden bediend met de afstandsbediening van de tv.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.