Ads Top

Ziggo’s Entertainment Experience komt met televisieprogramma

Ziggo’s Entertainment Experience komt vanaf maandag 21 november met het televisieprogramma ‘Entertainment Experience’ op Veronica. Het televisieprogramma ‘Entertainment Experience’ is een interactief Social TV magazine over Ziggo’s Entertainment Experience. Het programma biedt een uniek kijkje achter de schermen bij het maken van een professionele film en bij jonge talenten met een droom om het te maken in Hollywood.
Het project is op initiatief van Ziggo tot stand gekomen. Paul Verhoeven maakt met een team van specialisten en op basis van input van het Nederlandse publiek een User Generated film. Via Entertainmentexperience.nl kunnen mensen op een tweede scherm (tablet, smartphone) deelnemen.
In het televisieprogramma worden de opnames van Verhoeven’s film op de voet gevolgd, worden de deelnemers opgezocht, wordt de zoektocht naar acteertalent gevolgd en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het project. Daarnaast is het televisieprogramma een uniek TV experiment waarin kijkers live via smartphone of tablet onderdelen van de show kunnen ‘liken’ en ‘sharen’. Dat waarderen van het programma is online terug te zien, waardoor er real time interactie is tussen de kijkers en de makers. Op die manier kunnen kijkers de inhoud delen, waarderen en uiteindelijk ook zelf inhoud toevoegen en voorleggen aan andere kijkers. Het televisieprogramma sluit volledig aan bij de social media van het User Generated Film project en trekt het basis principe van het project – User Generated Content – en de discussie daarover, naar het medium televisie.

Het door FCCE geproduceerde ‘Entertainment Experience’ wordt van maandag tot en met donderdag om 18.00 uur op Veronica uitgezonden. Vanaf 23.30 uur is ook de herhaling op Veronica te zien. Op zaterdag wordt om 23.30 uur een compilatie van de afleveringen van afgelopen week uitgezonden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.