Ads Top

Nieuwe informatie over de iPhone 12 toestellen (i.m.)

Na de zomer wordt de nieuwe modellenreeks van Apple gepresenteerd. Het meest onderscheidend wordt ongetwijfeld de 5G-chip. Nederland wordt uitgerold met het 5G netwerk en de iPhone 12 is de eerste Apple die hiervoor geschikt is.

Wat kunnen we verwachten
Er zijn natuurlijk meerdere noviteiten te verwachten. In ieder geval zal de iPhone 12 bestaan uit 4 modellen waarvan de iPhone 12 Pro Max letterlijk de grootste wordt met een 6,7 inch scherm. Fotograferen was al een feest met de drievoudige camera van de iPhone 11, met de iPhone 12 Pro wordt de professie verhoogd met een extra dieptesensor. Hierdoor kan de iPhone beter overweg met augmented reality. Augmented Reality of AR is een methode om digitale beelden over de werkelijkheid weer te geven.

Bescherm je telefoon
De kostbare iPhones zijn toch kwetsbaar vanwege de glazen behuizing. Een bescherming is aan te bevelen omdat met name krassen het uiterlijk grondig kan bederven. Kwaliteit hoesjes zijn vervaardigd uit stevig polycarbonaat materiaal waardoor de case dun kan blijven, maar toch de meeste schokken en vallen kan opvangen. De telefoonhoesjes van Casimoda passen naadloos rond de iPhone en zorgt voor een stevig houvast. De case ziet er bovendien prachtig uit en alle knoppen en in- en uitgangen zijn natuurlijk volledig en goed beschikbaar.

Verschillende soorten telefoonhoesjes
In plaats van een hard case is een siliconen hoesje ook een optie. In tegenstelling tot de hardcase is siliconen een erg licht en buigzaam materiaal. Het dunne materiaal is vooral bedoeld voor het voorkomen van krassen en deukjes. Een siliconen iPhone hoesje is niet echt schokbestendig.

Er zijn bij telefoonhoesjes nogal wat verschillen in kwaliteit. Er zijn merk fabrikanten die volledige bescherming bieden tegen valschade of waterschade. De merken Otterbox, Tech21 en Casimoda bieden een uitstekende bescherming afgestemd op de risico’s. Bij normaal dagelijks gebruik is Casimoda een goede keuze. Voordeel is dat de hoesjes bovenal fashionable zijn. Voor elke stijl is er een juist design.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.