Ads Top

Waarom kiezen voor een refurbished telefoon ook gewoon prima is (i.m.)


Voor de één is het de meest normale zaak van de wereld, terwijl de ander er grote twijfels bij heeft: het kopen van een refurbished telefoon. Toch is het helemaal zo gek niet om hier voor te kiezen. Je hebt immers een prima telefoon met heel veel voordelen!

Goedkoper én goed voor het milieu
Uiteraard is een refurbished telefoon goedkoper dan een gloednieuw model. Zo kan je voor minder geld wel de luxe hebben van een luxe smartphone. Een refurbished iPhone 7 van Telefoondiscounter is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan een nieuwe. Je hebt zo wel alle mooie voordelen van een iPhone tegen een leukere prijs. Tel daar ook nog eens de milieuvoordelen bij op, en je weet eigenlijk al dat het een prima keuze is. Je geeft een telefoon immers een tweede kans, waarmee de afvalberg minder hard groeit!

Garantie
Het grote voordeel ten opzichte van een tweedehands model is daarnaast dat het toestel volledig is nagekeken en getest. Zo weet je dat je echt een smartphone koopt die prima werkt. Dat is bij een tweedehandstelefoon toch minder gegarandeerd. Ook krijg je op een refurbished model gewoon garantie. Nu hanteert niet iedere aanbieder dezelfde garantietermijn, dus dat kan even een puntje van opletten zijn. Koop je een tweedehands model dan zit er al helemaal geen garantie bij! Koop je dus via een bedrijf een refurbished model dan weet je dat je geen onnodig risico loopt en je simpelweg een goedwerkend mobieltje aanschaft.

Ouder model?
Bi de refurbished modellen heb je vaak een ruime keuze in aanbod. Kies je voor een nieuwer model of kan jij nog best uit de voeten met een ouder model? Uiteraard zie je dit terug in de prijs! Wil je besparen op je telefoongebruik, dan zou dit al een goede start zijn!Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.