Ads Top

RingO klaar voor de nieuwe iPad


Vogel’s, bekend van audio- en videosteunen, heeft sinds het uitkomen van de eerste iPad al een systeem op de markt om de tablet te bevestigen aan de wand of aan een hoofdsteun in de auto. Ook de nieuwe iPad van Apple past naadloos in dit bevestigingssysteem. Omdat een nieuwe iPad ook een frisse aanpak vraagt, zal Vogel’s de producten in mei opnieuw introduceren. Vanaf dat moment zal er ook een complete oplossing komen inclusief een flexibele bevestigingsarm.
Vogel’s introduceerde haar gepatenteerde bevestigingssysteem voor tablet computers in de nazomer van 2010. Het systeem, RingO genaamd, werd door Apple officieel omarmd bij de introductie van de iPad2. Alle officiële Apple winkels, online en retail, in Europa en in de VS begonnen met de verkoop van het Nederlandse iPad-bevestigingssysteem.
RingO is sinds 2010 te koop voor elke succesvolle tablet, zoals de ongeëvenaarde iPad, maar ook de Galaxy Tab. Het systeem bestaat uit een beschermende tablethouder met bevestigingsring, die kan worden vastgeklikt op een muursteun, een flexibele arm en een autosteun. Zo kan de gebruiker zonder lamme armen te krijgen een film kijken op de achterbank van de auto, of in de keuken door recepten bladeren zonder dat de tablet vies wordt of op het werkblad in de weg ligt. Het systeem won in 2010 en 2011 de Plus X- Award en de IF Design Award en is het best verkopende tablet bevestigingssysteem op de markt.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.