Ads Top

Nieuwe versie Ziggo app


Ziggo heeft vandaag een nieuwe versie van haar populaire Ziggo TV app voor de iPad, iPhone en iPod gelanceerd (Versie 2.2). Daarin is aantal TV-zenders dat live te bekijken is, uitgebreid van 10 naar 12. Eurosport en National Geographic Channel zijn aan het pakket toegevoegd. Via Ziggo TV app kunnen klanten nu op hun iPad, iPhone en iPod de volgende zenders ‘ontvangen’: Ned 1, Ned 2, Ned3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6, Veronica, Eurosport en National Geographic Channel. De app is gratis, maar om live tv  te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over internet van Ziggo en een Ziggo TV-abonnement.
Ten opzichte van de vorige versie bevat de Ziggo TV app onder andere nog de volgende wijzigingen: TV homepage is nu naar persoonlijke voorkeur in te stellen, er zijn nieuwe mogelijkheden voor social media toegevoegd (Zo kun je vanuit Live TV delen wat je nu kijkt en zien wat er over het programma getwitterd wordt.), een geïntegreerde zoekfunctie op de homepage en een verbeterde korte EPG bij het live TV-kijken.
In maart van 2011 bracht Ziggo de eerste versie van de TV app uit voor de iPad. Deze app stond geruime tijd op plaats 1 van de Beste Gratis iPad Apps hitlijst van de Appstore. In juli kwam er ondersteuning voor de iPhone bij. Versie 2.0 van de app maakte het mogelijk om live naar de 10 best bekeken Nederlandse zenders te kijken op je iPad, iPhone en iPod.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.