Ads Top

BenQ lanceert nieuwe VA LED-monitoren


BenQ kondigt een nieuwste serie van VA LED-monitoren aan; de GW-serie voor echt visueel vermaak. In de herfst van 2010 lanceerde BenQ al ’s werelds eerste VA LED-monitoren met de EW-serie (thuisgebruik) en BL-serie (zakelijke markt) in samenwerking met fabrikant AUO. De verticale integratie van de BenQ Group in de display-industrie heeft met behulp van lange termijn investeringen geleid tot de ontwikkeling van core-display technologie en de productie van kristal componenten en hiermee kreeg BenQ een sterke partner: AUO, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van TFT-LCD panelen, geïntegreerde leverancier van 3D-oplossingen, touchscreen en e-paper, innovator in OLED- en zonnepaneel oplossingen, alsmede eigenaar van meer dan 9.021 internationale patenten.
Met deze VA LED-monitoren toont de GW-serie volgens de fabrikant visuele perfectie in elke tint van het helderste wit tot het diepste zwart in de meest verfijnde details, zelfs bij de meest complexe scènes.
Opvallend is een zeer hoge native contrastratio van 5.000:1, wat een zeer belangrijk aspect voor de prestaties van een computermonitor is en deze is zelfs vijf keer zo hoog als die van een normaal paneel. Dit geeft een verbazingwekkende kleurdiepte en definitie aan donkere, complexe beelden met de meeste verfijning en hoogste helderheid, waardoor elk detail echt tot leven komt.
Alle contrastdetails bij een VA-paneel worden nauwkeurig weergegeven door natuurlijke, diepe zwartwaarden en minimale lichtlekkage, zelfs in de donkerste beelden.
De VA-panelen zijn verder voorzien van een zeer brede kijkhoek van 178˚/178˚, zodat scherpe details, hoger contrast en authentieke kleuren door iedereen van links, rechts, boven en onder kunnen worden bekeken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.