Ads Top

Nieuwe Casio EXILIM-camera


Casio introduceert de EXILIM EX-ZR20. Deze nieuwe digitale compactcamera biedt een groothoeklens van 25mm, 8x optische zoom met een zoomprestatie die zelfs gelijkstaat aan 16x zoom, en heel veel functies waarmee gebruikers altijd en overal met het allergrootste gemak de mooiste foto’s maken. Zo voegt Casio onder meer de 'Blur'-techniek, zoals bekend van spiegelreflexcamera's, aan de EX-ZR20 toe, die de achtergrond wazig maakt en het onderwerp van de foto daardoor accentueert.
 Casio lanceerde in 2011 zowel de EX-ZR15- als de EX-ZR200-camera met de EXILIM Engine HS. Deze technologie maakt het mogelijk met hoge snelheid te fotograferen en beelden te verwerken. Gebruikers kunnen hierdoor snel achter elkaar prachtige foto’s maken door slechts één keer op de ontspanknop te drukken. De camera’s zijn zeer populair door hun gebruiksgemak en geavanceerde fotografiefuncties die de mogelijkheden van conventionele digitale camera’s overtreffen. De nieuwe EX-ZR20 biedt hetzelfde gebruiksgemak als de ZR15 en ZR200 én de Rapid Shutter. Die zorgt ervoor dat er slechts 0,26 seconde tussen foto’s zit en heeft een zeer snelle autofocus van 0,13 seconde*. De stijlvolle, compacte body omvat verder een breed aanbod van fotografiefuncties waarmee iedereen prachtige foto’s kan maken.
De EX-ZR20 maakt foto’s en video’s met slechts één druk op de knop. Dit is mogelijk door de Premium AUTO PRO- en Premium Auto Movie-technologieën van Casio. Premium AUTO PRO verbetert de kwaliteit van foto’s aanzienlijk, zelfs in moeilijke omstandigheden, zoals bij tegenlicht, ’s nachts en wanneer de fotograaf sterk inzoomt. Met Premium Auto Movie analyseert de camera automatisch een situatie om vervolgens de beste instelling te kiezen, inclusief voor Full High-Definition-video’s (FHD). Er zijn onder andere instellingen voor mensen, landschappen, nachtopnamen, macrofotografie, een blauwe lucht en boombladeren.
De EX-ZR20 biedt ook geavanceerde functies voor het maken van funfoto’s. High-Speed (HS) Night Shot voegt foto’s samen, die op hoge snelheid achter elkaar zijn genomen en zorgt zo zonder flits voor heldere beelden van omgevingen die op het eerste gezicht te donker lijken. De lichtgevoeligheid van deze functie heeft zelfs een equivalent van ISO 12800. Art Shot biedt zeven verschillende effecten voor het maken van artistieke foto’s, zoals speelgoedcamera, soft focus, lichttoon, popart, sepia, zwart-wit en miniatuureffecten. Bij het maken van foto’s met een wazige achtergrond, zoals bekend van spiegelreflextechnieken, maakt Casio het mogelijk om uit drie verschillende ‘blur’-niveaus te kiezen.
De EX-ZR20 is verkrijgbaar in zilver, wit, zwart en paars met een verkoopadviesprijs van 269 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.