Ads Top

Panasonic breidt S-serie uit


Panasonic gaat zijn stijlvolle S-serie uitbreiden met de 16,1-megapixel LUMIX DMC-S5.
De DMC-S5 is volgens de fabrikant uitermate gebruiksvriendelijk en maakt hoofdzakelijk gebruik van essentiële functies. De camera is uitgerust met een nieuwe en veelzijdige 28mm-groothoeklens met 4x optische zoom (vergelijkbaar met 28-112 mm op een 35mm-camera), zodat eenvoudig uiteenlopende composities kunnen worden gekozen.
De voor het eerst in deze serie toegepaste Intelligent Resolution-technologie maakt maximaal 8x Intelligent Zoom mogelijk. De krachtige Venus Engine beeldprocessor vormt het hart van de camera en zorgt voor een snelle responstijd en een hoge beeldkwaliteit.
Er kunnen video's worden opgenomen in 720p HD-kwaliteit. De DMC-S5 is verder voorzien van de LUMIX Image Uploader, waarmee beelden onmiddellijk gedeeld kunnen worden via Facebook (foto's) of YouTube (video's) met behulp van een PC.
De functie MEGA O.I.S. (optische beeldstabilisator) is net als bij geavanceerdere modellen ingebouwd, waardoor onscherpte veroorzaakt door handtrillingen wordt voorkomen zonder dat de beeldkwaliteit achteruitgaat. Naast MEGA O.I.S. biedt de populaire ondersteunende iA (Intelligent Auto) modus ook andere handige functies zoals Intelligent Scene Selector, Face Detection en Intelligent ISO Control.
De DMC-S5 is ook voorzien van de nieuwe functies Panorama Shot en Auto Retouch. Het design met de kenmerkende afgeronde vormen ligt goed in de hand. Gebruikers kunnen volledig vertrouwen op hun LUMIX en met plezier mooie foto- en video-opnames maken.
De DMC-S5 is vanaf eind maart/begin april 2012 leverbaar in het zwart, zilver en rood.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.