Ads Top

HBO van Ziggo begint volgende maand

Ziggo biedt vanaf 9 februari 2012, als eerste in Nederland, Home Box Office (HBO) premium kanalen aan haar klanten aan. Ziggo gaat drie 24-uurs reclamevrije HD-kanalen (HBO, HBO2 en HBO3) aanbieden voor 14,95 per maand. De kanalen zullen ook in SD beschikbaar zijn. De streamingdienst HBO GO en de video-on-demanddienst HBO On Demand zijn ook zonder extra kosten beschikbaar voor klanten die zich op HBO hebben geabonneerd (voor de On Demand dienst moet de klant wel beschikken over een ontvanger met interactieve functionaliteit).
Originele HBO-programma’s zijn vaak binnen een dag na de Amerikaanse première in Nederland te zien. Het gaat hierbij onder andere om nieuwe afleveringen van de series Boardwalk Empire en Game of Thrones. Andere originele producten van HBO zijn miniseries zoals Mildred Pierce en Band of Brothers, films zoals Too Big To Fail en Cinema Verite, plus documentaires en speciale programma's. Ziggo-klanten kunnen ook kijken naar een breed aanbod van eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde bioscoopfilms van belangrijke Hollywood studio’s waaronder Sony Pictures en Warner Brothers. Dit naast werk van onafhankelijke Nederlandse distribiteurs zoals Splendid en E-One.
Alle nieuwe programma’s plus klassiekers als The Sopranos komen ook beschikbaar via de streamingdienst van het netwerk, HBO GO. Daarmee kun je kijken op een pc of Mac-computer en zelfs buitenshuis op via iPad of iOs.
Alle Ziggo-klanten in het bezit van een digitale ontvanger krijgen begin volgende maand de kans om gratis kennis te maken met drie HBO topseries. Op maandag 6 februari om 20.30 uur kan men kijken naar de eerste aflevering van Luck. Op dinsdag 7 februari om 20.30 uur zendt Ziggo de eerste aflevering van Mildred Pierce uit en op woensdag 8 februari om 20.30 uur kunnen Ziggo-klanten kijken naar de pilot-aflevering van de hitserie Game of Thrones. Ziggo zendt deze afleveringen uit op kanaal 111.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.