Ads Top

Grootste tv-gids op mobiel lanceert website

De populairste televisiegids voor iPhone, iPad en Android, TVGiDS.tv, heeft nu ook een grote website. Waar traditionele media tien jaar geleden van print naar web gingen en nu pas aan mobiel & apps beginnen, bewandelde TVGiDS.tv de omgekeerde weg: gestart met een app en nu ook een website.
TVGiDS.tv was in 2009 de eerste tv gids-app voor iPhone en later ook voor Android toestellen. De iPhone app stond tussen titels als Hyves, NU.nl en Marktplaats in de iTunes bestselling apps van 2011. Inmiddels heeft TVGiDS.tv meer dan één miljoen app-downloads op smartphones en gaat het vanaf nu ook het traditionele web veroveren met een gloednieuwe website: TVGiDS.tv.
Het zenderaanbod is compleet en de programma-informatie wordt flink uitgebreid door de redactie. Zo is er bij elke film een trailer, poster en koppeling met de Internet Movie Database op IMDb.com. Veel programma's hebben een link naar gerelateerde video's. Bij actualiteitenprogramma's werkt de redactie ook elke middag de inhoud bij en kun je dus in de namiddag al zien wie er bijvoorbeeld bij P&W of DWDD zitten.
Daarnaast geeft de redactie in Den Bosch dagelijks de belangrijkste tips in een, te personaliseren, overzicht. De gebruiker kan kiezen in welke genres en hoeveel aanraders deze wil zien. Omdat TVGiDS.tv bijhoudt wat er aangeklikt wordt, kan precies worden bepaald wat er populair is. Dit wordt ook real-time weergegeven.
De apps en websites van TVGiDS.tv worden uitgegeven door MobilePioneers. Ook de ontwikkeling van de websites en apps gebeurd in eigen huis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.