Ads Top

UPC verwelkomt miljoenste Digitale TV-klant

UPC Nederland heeft 1 miljoen digitale televisie klanten. De miljoenste klant, mevrouw Bartels uit Oosterbeek, kreeg tijdens een feestelijk welkom in de UPC Winkel in Dordrecht een uitgebreid welkomstpakket van Mark Giesbers, stap op tv-gebied. Hiermee maken we een unieke nieuwe manier van tv-kijken mogelijk.”
In 2000 bood UPC voor het eerst digitale televisie aan. Eind 2005 introduceerde UPC interactieve digitale televisie en werd de basis gelegd voor UPC Digitale TV, zoals het bedrijf dat nu aanbiedt. Iedere Digitale TV-klant heeft de beschikking over minimaal 60 digitale televisiekanalen en kan films, programma’s en series opvragen, stemmen bij tv-shows en donaties doen aan goede doelen. Met RTL Gemist, SBS Gemist en Programma Gemist kunnen zij programma’s tot tien dagen terug bekijken. Bovendien biedt UPC 27 zenders in HD-tv kwaliteit aan.
De Alles-in-1 Pakketten van UPC met TV, internet en telefonie, een uitgebreid zenderaanbod en de komst van de CI+ module in 2011 hebben de groei van UPC Digitale TV naar 1 miljoen klanten een belangrijke impuls gegeven. In 2012 zet UPC een nieuwe stap in digitale televisie met de introductie van Project Horizon waarmee televisie en internettoepassingen met elkaar geïntegreerd worden tot een unieke multimediale ervaring.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.