Ads Top

Eminent vernieuwt het televisie kijken


Het Nederlandse merk Eminent verandert met haar WEB-TV Boxen iedere tv in een Smart TV met Full HD mediaspeler functionaliteit. De EM8100 en EM8102 WEB-TV Boxen combineren home cinema ervaring met een Smart TV. Een mediaspeler inclusief online interactieve media, Internet TV en on-demand streaming media. Een alsmaar toenemend aanbod van meer dan 500 TV en radio kanalen. De EM8100 WEB-TV Box en EM8102 WEB-TV Box voor interne harde schijf zijn begin 2012 verkrijgbaar.
Als fabrikant van Full HD mediaspelers biedt Eminent de functionaliteit om vrijwel alle video en audio formaten via de TV weer te geven. De EM8100 en EM8102 WEB-TV Boxen ondersteunen het afspelen van films in Full HD 1080P op de TV. Ook geeft de gebruiker zijn of haar TV vorm dankzij het grote aanbod aan online diensten. Diensten waarover de consument direct beschikt. Deze diensten zijn afgesteld voor een optimale TV-weergave en bedieningsgemak.
Voor vrijwel ieders interesse is er een online dienst: Youtube, Facebook, Twitter, Buienradar, eBay, lokale omroepen en Uitzending Gemist. Ook spellen als 4 Op een rij, Solitaire, Patience en Sudoku worden rechtstreeks op TV weergegeven. Aan de sportliefhebber is gedacht met online diensten over voetbal, golf, wintersport en motorsport. Naast Nederlandstalige content is ook onder meer Duitstalige, Franstalige en Engelstalige content beschikbaar.
Eminent introduceert twee WEB-TV Boxen versies: De EM8100 WEB-TV Box en de EM8102 WEB-TV Box voor interne harde schijf. Beiden zijn voorzien van een web browser. Ook ondersteunen de WEB-TV Boxen het afspelen van video en audio op de TV vanaf een ander apparaat in het thuisnetwerk. De EM8102 WEB-TV Box is uitgerust met een aantal extra's: de mogelijkheid voor een interne harde schijf, USB 3.0 aansluiting en Gigabit-LAN aansluiting.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.