Ads Top

Canal Digitaal met filmcatalogus en TV Gemist

Ook Canal Digitaal komt met TV Gemist. Daarmee kunnen klanten tot zeven dagen terug tv-programma’s kijken. Daarnaast gaat Canal Digitaal met Film Europe honderden films uit de catalogus aanbieden.

Wensen en kijkgedrag van consumenten veranderen anno 2017 snel als het om televisie kijken gaat, zegt de aanbieder. 'Consumenten willen flexibiliteit; televisie kijken waar en op welk scherm zij maar willen, live televisie kijken en programma’s kunnen terugkijken. En daarnaast ook veel films en series tot hun beschikking hebben. Het gaat in de kern om gemak, flexibiliteit en een ruim aanbod in content’.

Als onderdeel van een nieuwe positionering wil het bedrijf nu de concurrentie met de kabel en DSL aangaan. Terugkijken is ook mogelijk via de app.

Ook gaat Canal Digitaal klanten helpen met het vinden van een tv-programma. Hiervoor introduceert Canal Digitaal de interactieve WhatsOnTV dienst via Facebook Messenger. Klanten kunnen via Facebook vragen welk televisieprogramma het beste bij hun interesses of wensen past.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.