Ads Top

Canon introduceert firmware upgrade voor de EOS 5D Mark IV

Canon Europe heeft een nieuwe firmware upgrade bekend gemaakt voor de EOS 5D Mark IV. Met deze upgrade kan Canon Log (C Log) – een belangrijke functie in Canon’s Cinema EOS-reeks – worden toegevoegd aan de nieuwste EOS 5D-camera’s, zodat het dynamisch bereik wordt vergroot en kleurafstemming eenvoudiger is uit te voeren.

C Log is ontworpen om het dynamisch bereik met 800 procent te vergroten en minimaliseert zo het verlies aan detail in donkere of lichte delen van een opname. Wanneer C Log wordt gebruikt op een EOS 5D Mark IV, zorgt een ISO-instelling van 400 voor het grootste dynamisch bereik van 12 stops – ideaal voor opnamen onder moeilijke belichtingscondities.

Om maximale vrijheid bij post-production te waarborgen, wijzigt C Log de gegevens voor beeldverwerking nadat de opname is gemaakt. Met als resultaat dat videografen en filmmaker het als gemakkelijk zullen ervaren om kleuren af te stemmen op beeldmateriaal dat met andere camera’s is vastgelegd, waaronder modellen uit het Canon Cinema EOS-programma. Het beeldmateriaal van andere camera’s kan worden gecombineerd en afgestemd met één kleurcorrectieproces dat zorgt voor een eindresultaat met een uniforme uitstraling, ongeacht of de film met meerdere camera’s is gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.