Ads Top

YouTube introduceert livestreamen vanaf je mobiel

YouTube introduceert een volgende stap in livestreamen: livestreamen vanaf je mobiel voor alle YouTubers met minimaal 10.000 abonnees. Honderdduizenden getalenteerde YouTubers kunnen vanaf nu in een handomdraai livestreamen, waarmee ze spontaner dan ooit hun gedachten, levens en creativiteit kunnen delen met de wereld.

Via de YouTube-app kunnen creators livestreamen vanaf hun mobiel waarbij deze video's dezelfde functionaliteit hebben als gewone YouTube-video’s: je kunt ze opzoeken, vinden via aanbevelingen en playlists en beschermen tegen oneigenlijk gebruik. In samenwerking met honderden creators heeft YouTube het livestreamen vanaf je mobiel verbeterd.

Om YouTubers te helpen geld te verdienen met livestreamen, introduceert YouTube ook Super Chat in 20 landen (nog niet in Nederland) en voor kijkers van livestreams in meer dan 40 landen (wel in Nederland). Super Chat is een nieuwe manier voor fans en videomakers om tijdens live streams met elkaar te communiceren. Elke fan krijgt de kans om de aandacht van een livestreamende YouTuber te trekken door speciale chatberichten te kopen met een speciaal kleurtje, die tot vijf uur in het chatscherm blijven plakken. Kijkers kunnen zo wat flair toevoegen aan hun chats en YouTubers kunnen op een nieuwe manier extra inkomsten genereren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.