Ads Top

Televisiegeluid uit een LED-lamp

De Sengled Pulse Link is vanaf vandaag beschikbaar. Deze adapter is al getoond op de Consumenten Electronic Show (CES) 2017 in Las Vegas en ontving daar de Innovation Award in de categorie ‘Smart Home’. Met de Sengled Pulse Link starter set is het mogelijk om twee individuele lampen met elkaar en de televisie te verbinden, voor uitzonderlijk goed geluid rondom.

De Sengled Pulse Link adapter is een aanvulling op de succesvolle Sengled Pulse-lijn. Het maakt de verbinding mogelijk met de Sengled Pulse LED-lampen met ingebouwde JBL Bluetooth speakers. Via de Pulse Link adapter worden audiosignalen van bijvoorbeeld de televisie draadloos overgebracht naar alle Sengled Pulse LED-lampen. Hiermee wordt een stereo-geluid gecreëerd van hoge kwaliteit. Via de 3.5mm jackplug kunnen ook diverse andere geluidsbronnen worden aangesloten aan het Sengled Pulse systeem.

De Sengled Pulse Link is nu als set te bestellen voor 199,90 euro. In de set zitten twee Pulse Satellieten en de Pulse Link Adapter. Los is de Pulse Link adapter hier te bestellen voor de adviesverkoopprijs van 99,90 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.