Ads Top

Honderden klanten ontvangen geen tablet van Ziggo

Mensen die zich in september en oktober 2016 hebben aangemeld voor het Ziggo Alles-in-1 pakket kregen als welkomstcadeau een Huawei MediaPad T1 7.0 tablet cadeau ter waarde van 100 euro, of ze konden kiezen voor een korting van vier maanden.

Een groot succes was het echter niet. Zo hebben honderden klanten die gekozen hebben voor een tablet, problemen ervaren met het verkrijgen van het apparaat. Het regende klachten op het forum van Ziggo en op Facebook en Twitter.

In eerste instantie was het niet duidelijk gecommuniceerd dat klanten het tablet niet door de brievenbus krijgen, maar dat zij via de mail een voucher met actiecode ontvangen van de Media Markt. Die voucher kan dan verzilverd worden in de winkel of online.

Dat het flink mis is gegaan geeft Ziggo inmiddels toe. In een verklaring bij Kassa geven ze aan dat de verwerking van de gratis tablets via een speciaal systeem met externe partners liep. Daarom is de verwerking niet in de eigen systemen opgenomen en zijn de vragen niet altijd goed verwerkt. Soms zijn de vouchers helemaal niet aangekomen bij de klanten. Ziggo zegt dat ze vanaf 30 januari het proces heeft aangepast door niet langer de voucher per e-mail te sturen, maar per post. Ook menen zij alle klanten, die de voucher nog niet hebben verzilverd, dezelfde voucher nog eens per post te hebben verstuurd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.