Ads Top

Eerste 4K HDR scherm ooit in een smartphone

Sony Mobile introduceert vandaag de Xperia XZ Premium en hiermee ook de allereerste smartphone met een 4K HDR scherm. Daarnaast heeft de Xperia XZ Premium de nieuwe Motion Eye camera, in een premium waterbestendig design.

Het 4K HDR (High Dynamic Range, 2160 x 3840) technologie in het 5,5 inch scherm komt van de BRAVIA TV’s van Sony. Niet alleen is het mogelijk om zelf in 4K video op te nemen of 4K content te ‘casten’ naar een 4K TV, ook video’s en foto’s worden in 4K afgespeeld.

In de XZ Premium zit de Motion Eye camera. Deze camera kan vijf keer snellere uitleessnelheden bereiken dan conventionele modellen.

Opnemen doe je met 960 fps (frames per seconde), deze opnamen kun je dan in super slow motion tot vier keer langzamer afspelen dan met andere smartphones. De 960 fps functie is geïntegreerd in de normale video modus, zodat iedereen met één druk op de knop een super slow motion aan een video toe kan voegen.

Predictive Capture geeft je de mogelijkheid om een foto te kiezen voordat je er één hebt genomen. Zo vind je de juiste foto terug in een selectie van vier beelden die één seconde voordat je op de knop drukte zijn gemaakt.

De Xperia XZ Premium is eind voorjaar 2017 verkrijgbaar in de kleuren Luminous Chrome en Deepsea Black voor een verkoopadviesprijs van 749 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.