Ads Top

Amazon voegt in maart vier nieuwe Original Series toe aan Prime Video

In maart voegt Amazon vier nieuwe Original Series toe aan het Nederlandse aanbod op Prime Video. Vanaf komende maand kunnen Prime Video-leden alle afleveringen zien van Hand of God seizoen 2, Red Oaks seizoen 2, Crisis in Six Scenes en Amazon's eerste Duitse serie, You Are Wanted.

Vanaf 10 maart is het tweede seizoen van Hand of God beschikbaar op Prime Video. De serie is bedacht en geschreven door Ben Watkins (Burn Notice), met in de hoofdrol Golden Globe winnaar Ron Perlman (Sons of Anarchy) als rechter Pernell Harris. Andere hoofdrollen zijn voor Dana Delany (Body of Proof) als zijn vervreemde vrouw Crystal Harris, wiens missie het is om de erfenis van haar zoon veilig te stellen, Andre Royo (The Wire) als de gezellige, slimme, en gladde burgemeester Robert ‘Bobo’ Boston, Garret Dillahunt (Justified) als KD, de wedergeboren sociopaat wiens gewelddadige neigingen worden uitgebuit door Pernell, Emayatzy Corinealdi (Roots) als Pernell’s voormalige call girl en vertrouwenspersoon Tessie, Alona Tal (Supernatural) als Pernell’s rouwende schoondochter Jocelyn Harris, Julian Morris (Pretty Little Liars) als de moreel twijfelachtige predikant Paul Curtis, en Elizabeth McLaughlin (Betrayal) als de zwoele vriendin van de predikant, Alicia. In dit seizoen wordt de sterrencast vergezeld door Linda Gray (Dallas), Nia Long (The Best Man) en Brian Baumgartner (The Office).

Vanaf 10 maart is het tweede seizoen van Red Oaks wereldwijd beschikbaar op Amazon Prime. In Red Oaks, met Craig Roberts in de hoofdrol, worden kijkers meegenomen naar de buitenwijken van New Jersey in de zomer van 1986. Top Gun was een absolute kaskraker in de bioscopen en het leven was veel makkelijker... voor iedereen behalve voor de leden en medewerkers van de Red Oaks Country Club. Voor assistent-tenniscoach David Meyers (Craig Roberts) is het een onrustig jaar. Na de scheiding van zijn ouders is zijn leven in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Hij moest van NYU af en zijn droom om regisseur te worden, laten varen.

Vanaf 17 maart kunnen Amazon Prime Video-leden genieten van de eerste Duitse Amazon Original-serie, You Are Wanted, geproduceerd door Matthias Schweighöfer en met hemzelf in de hoofdrol. You Are Wanted vertelt het verhaal van Lukas Schweighöfer (Franke), hotelmanager en vader, die bruut uit zijn dagelijks leven wordt gerukt als zijn persoonlijke gegevens worden gehackt en hij erachter komt dat zijn levensverhaal wordt herschreven. Vreemd nieuws blijft de kop op steken en de digitale identiteit van Lukas wordt voortdurend gemanipuleerd.

Vanaf 24 maart kunnen Prime Video-leden het gehele eerste seizoen van Woody Allen's tv-serie Crisis in Six Scenes kijken op PrimeVideo.com. Deze comedy is geschreven en geregisseerd door Woody Allen. De gebeurtenissen vinden plaats in de Verenigde Staten tijdens de turbulente jaren zestig. Een typisch Amerikaans gezin wordt bezocht door een gast die hun leven volledig op zijn kop zet. De hoofdrollen in Crisis in Six Scenes zijn voor Miley Cyrus, Elaine May, Rachel Brosnahan en John Magaro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.