Ads Top

Zoekplatform FILM.NL voor films en series van start

Het platform FILM.NL is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar. FILM.NL is een gratis app die gebruikers veilig en snel naar alle beschikbare films en series in Nederland gidst. De tool wordt gelanceerd met een campagne met Rutger Hauer, Barry Atsma, Monic Hendrickx, Robert de Hoog, Katja Schuurman, Sigrid ten Napel, Maryam Hassouni en Martijn Lakemeijer.

FILM.NL is een zoekmachine die de consument naar alle legaal aanbod van series en films van bioscoop, op DVD, Blu-ray, tot on demand en TV gidst. Het is een service die de mensen helpt in de zoektocht naar series en films. Het platform is een sectorbreed initiatief en heeft geen commercieel oogmerk. FILM.NL is gratis, heeft een gidsfunctie, er wordt niet op geadverteerd en men kan er geen films en series streamen of downloaden.

In de campagne gefotografeerd door Pieter Henket, woonachtig in New York, met de titel ‘Kijk Niet Zo Moeilijk’ wordt een serieus appèl gedaan op de film- en serieliefhebber, maar tegelijkertijd geeft de campagne een vette knipoog.

FILM.NL is een uniek samenwerkingsproject van bedrijven en instellingen uit de Nederlandse entertainmentsector. Filmproducenten, distributeurs, omroepen, online aanbieders en andere belanghebbenden zijn samengekomen om FILM.NL mogelijk te maken. Het aantal films en series wordt voortdurend uitgebreid. Dat geldt ook voor het aantal aanbieders.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.