Ads Top

TV-klanten KPN kunnen programma’s tot 7 dagen gratis terugkijken

Vanaf vandaag wordt het voor alle Interactieve TV-klanten van KPN, XS4ALL en Telfort mogelijk om programma’s eenvoudig en gratis tot 7 dagen op televisie terug te kijken via de TV Gids in het ITV menu. KPN speelt hiermee in op de ontwikkeling dat consumenten steeds minder lineair tv-kijken en juist meer tv willen kijken wanneer het hen het beste uitkomt.

 Met deze innovatie hebben klanten van KPN, Telfort en XS4ALL de beschikking over programma’s van de meest bekeken zenders die de afgelopen 7 dagen zijn uitgezonden. Tot 7 dagen terugkijken is mogelijk bij 132 zenders waarvan 63 in het basispakket en 36 in HD-kwaliteit.

 KPN, XS4ALL en Telfort starten vandaag met de uitrol van de uitbreiding van Gemist-content. De uitrol zal een week duren. Klanten worden geïnformeerd wanneer de dienst voor hen beschikbaar is en hoeven zelf niets te doen.

De uitbreiding van gratis Gemist-content tot 7 dagen is de meest recente van een reeks innovaties op het gebied van tv-kijken van KPN. Na populaire functionaliteiten als live TV pauzeren, Begin Gemist, tv-kijken buitenshuis, de introductie van Méér TV en het toevoegen van Netflix aan het iTV-menu komt KPN nu met het gratis uitgebreide Gemist-aanbod tot 7 dagen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.