Ads Top

Ziggo komt met app Italiaanse zenders: TV Italiano

De Italiaanse zenders Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset Italia worden binnenkort via de Horizon Mediabox app als bèta versie aangeboden. Naar verwachting zal TV Italiano in september te zien zijn. Ziggo heeft hiervoor een contract getekend met RAI en Mediaset om de zes Italiaanse zenders aan te bieden . Eerder dit jaar lanceerde Ziggo TV Française met acht Franse zenders. In de toekomst willen wij via Horizon TV meer apps met - buitenlandse -  zenders aanbieden.

Vanaf september zijn de Italiaanse tv-zenders  via een app op tv te bekijken. De app staat gewoon klaar voor gebruik. Het enige wat de klant nodig heeft, is de Horizon Mediabox. Vervolgens bedient men de app met de afstandsbediening. Het is een app voor de televisie: dus kijken via de smartphone of tablet kan niet.

De Italiaanse zenders zijn te zien met een app via Horizon TV.  Via het menu van de Horizon Mediabox heeft de klant toegang tot meer dan 80 apps voor op tv zoals Youtube,  Sport Experience, Nu.nl, Kijk met Twitter en thuisbezorgd.nl. Alle apps zijn gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening. 

Na populaire functionaliteiten als Replay TV, MyPrime en Horizon Go, introduceerde Ziggo de app ‘TV Française’ en binnenkort TV Italiano. Hiermee bedienen wij een specifieke doelgroep die TV- zenders graag in de eigen moedertaal wil zien. Op termijn introduceren we ook soortgelijke apps speciaal voor liefhebbers van andere buitenlandse zenders.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.