Ads Top

Tweede reeks Last Week Tonight with John Oliver start 10 februari bij HBO

John Oliver en zijn satirische blik op het nieuws, de politiek en ‘s werelds meest toonaangevende evenementen, keert dinsdag 10 februari terug bij HBO. Met zijn ongezouten mening bespreekt de van oorsprong Britse presentator op komische wijze gebeurtenissen die de wereld bezighouden.

Elke show is er ruimte voor actuele onderwerpen die aan de hand van video’s en bekende gasten worden besproken. Elke dinsdagochtend is de nieuwste Last Week Tonight - welke in de nacht van zondag op maandag in Amerika te zien is - zonder ondertiteling beschikbaar op HBO GO. Elke donderdag om 20:30 uur wordt de ondertitelde aflevering op HBO 3 uitgezonden.

Last Week Tonight with John Oliver is als nieuwsgeoriënteerde komedieserie uniek in zijn soort. De show wordt slechts enkele uren voor het te zien is op de Amerikaanse zenders van HBO opgenomen. Elke aflevering staat bol van Oliver’s gevatte commentaren, hilarische videofragmenten en ook weet de Engelsman beroemde acteurs, presentatoren en politieke figuren voor zijn show te strikken. Last Week Tonight with John Oliver is tevens erg populair op YouTube waar een groot aantal fragmenten staan die wereldwijd al door miljoenen mensen zijn bekeken.

De première van de nieuwe reeks afleveringen van Last Week Tonight with John Oliver is op dinsdag 10 februari. De live-uitzending - welke in de nacht van zondag op maandag in Amerika te zien was - is elke dinsdagochtend beschikbaar via HBO GO (zonder ondertiteling). Elke eerstvolgende donderdag is dezelfde aflevering - met Nederlandse ondertiteling - om 20:30 uur te zien op HBO 3.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.