Ads Top

Panasonic onthult nieuwe tv omgeving

Panasonic heeft voor zijn tv's van 2015 samen met Mozilla een nieuw gebruikersmenu gemaakt, draaiend op Firefox OS. De 4K UHD (Ultra HD) LED VIERA-tv's van 2015 van Panasonic zijn voorzien van allerlei nieuwe functies en kenmerken, zoals my Home Screen 2.0 en Info Frame, waarmee gebruikers hun favoriete zenders, apps en apparaten efficiënter dan ooit kunnen gebruiken.

Het platform, waarin het nieuwe my Home Screen 2.0 is verwerkt, is speciaal ontwikkeld om favoriete content snel en gemakkelijk toegankelijk te maken. Gebruikers kunnen het startscherm, dat is opgedeeld in handige en overzichtelijke ‘borden’, helemaal aan hun voorkeuren aanpassen. De volgende drie borden zijn standaard aanwezig op het platform.

Met de functie Pin kan gevonden content in het nieuwe gebruikersmenu snel en gemakkelijk worden opgeslagen als bladwijzer, zodat favoriete zenders, apps, websites en aangesloten apparaten later snel opnieuw zijn te openen. Het nieuwe gebruikersmenu beschikt ook over Info Frame: een overzicht van onder andere het plaatselijke weerbericht, aanbevolen televisieprogramma's, programmaoverzichten en favoriete websites in één scherm. 

Firefox OS is een open systeem. Dat betekent dat gebruikers van elke smartphone, tablet of computer voorzien van een Firefox-browser of andere compatibele app foto's, video's of andere content kunnen overbrengen naar een tv met Firefox OS. 

Firefox OS en my Home Screen 2.0 zijn beschikbaar op de CR850-, CR730-, CX800-, CX750-, CX700- en CX680-series van 2015.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.